sábado, 8 de diciembre de 2012

GAUDIM DELS JOCS DE TAULA A DAU BARCELONA

Organitzada per l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona i sota la supervisió d'en Oriol Comas, el propers 15 i 16 de desembre, a la Fabra i Coats del barri de Sant Andreu tindrà lloc una trobada pels enamorats i enamorades dels jocs de taula: DAU Barcelona, en la seva primera edició. Com podreu comprovar si entreu al seu web personal, el comissari d'aquesta trobada és un especialista en jocs de taula amb una àmplia i variada trajectòria en aquest món tan particular del lleure. Us convidem a que feu un cop d'ull a la seva dilatada carrera com a creador i difusor dels jocs des de 1985.


El divendres 14 tindrà lloc la inauguració amb una conferència de la mà de Tom Werneck sobre la creativitat i els jocs de taula i el desenvolupament dels jocs de taula a Europa durant els darrers cinquanta anys. Els dies 15 i 16 tindran lloc moltes i molt variades activitats orientades tant per a famílies que volen conèixer més sobre aquest tipus de jocs com per a veritables professionals sobre el tema que vulguin compartir els seus coneixements i criteris amb altres col·legues del sector. Hi haurà taules rodones, competicions de diferents jocs de taula, posades en comú entre experts, i el diumenge a les 12h podrem comptar amb la presència d'en Marius Serra que, en nom del Consorci per a la Normalització Lingüística, ens ajudarà a jugar més i millor en català.

I ja per acabar, comentar que la fotografia de la trobada també forma part d'un joc: es tracta d'endevinar el nombre total de daus que hi ha a la bombonera només mirant-los i fent tots els càlculs i cabòries que es vulguin. La persona que ho encerti o més s'acosti al nombre real de daus rebrà un lot de jocs de taula. Animeu-vos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario